TRVANLIVÉ POTRAVINY
Nejprodávanější

Kvalitní krájená rajčata ve vlastní šťávě, ideální základ pro těstoviny, omáčky i polévky.

Tradiční cizrna v rajčatové omáčce ve stylu Pilaki. Hotové jídlo vhodné pro vegetariány – stačí ohřát a podávat. Skvělé s pečivem, rýží nebo jako příloha

SLOŽENÍ: Černé olivy, sůl, kukuřičný olej, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, ztužovač: chlorid vápenatý Upozornění: Obsahuje pecky. Minimální trvanlivost do konce / Číslo šarže: Podívejte se na boční stranu obalu.

SLOŽENÍ: Černé olivy, sůl, kukuřičný olej, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, ztužovač: chlorid vápenatý Upozornění: Obsahuje pecky. Minimální trvanlivost do konce / Číslo šarže: Podívejte se na boční stranu obalu.

ALSAADAH vinné listy jsou ideální pro přípravu tradičních pokrmů, jako jsou plněné listy révy (dolma). Pečlivě vybrané listy jsou naložené ve slaném nálevu s jemnou kyselostí pro zachování čerstvosti a chuti.

Tradičně připravený grilovaný lilek ALSAADAH je vyroben z čerstvých lilků pečených na ohni, které dodávají jemnou kouřovou chuť. Ideální pro přípravu orientálních jídel, pomazánek, salátů nebo jako příloha k masu.

Složení: Pečený lilek, sůl, okyselovadlo kyselina citrónová E330.
Zem. původu: Turecko
RECEPT MUTABLE: Ke 4 lžícím pečeného lilku přidejte 2 lžíce jogurtu a 2 lžíce tahini, 1 lžička česneku, 1 malá nakrájená cibulka, sůl, kmín a citrón podle chuti. Všechno dobře promícháme a podáváme s pitou.