Nakládaná zelenina
Řazení produktů
Výpis produktů
Šťavnaté pečené papriky, ideální k podávání jako předkrm, do salátů nebo jako příloha. Typická chuť východní kuchyně, vhodné i do zdravých receptů na zeleninové pomazánky nebo chuťovky.
ALSAADAH vinné listy jsou ideální pro přípravu tradičních pokrmů, jako jsou plněné listy révy (dolma). Pečlivě vybrané listy jsou naložené ve slaném nálevu s jemnou kyselostí pro zachování čerstvosti a chuti.
Tradičně připravený grilovaný lilek ALSAADAH je vyroben z čerstvých lilků pečených na ohni, které dodávají jemnou kouřovou chuť. Ideální pro přípravu orientálních jídel, pomazánek, salátů nebo jako příloha k masu.
1 kg: 95 kč
Nakládané bosenské zelí Kurjak 1kg je tradiční balkánská specialita vyráběná fermentací vybraných bílých zelných hlav. Vyniká výraznou kyselou chutí, křupavostí a je nezbytnou součástí balkánské kuchyně. Skvěle se hodí jako příloha k masovým pokrmům, klobásám či k přípravě sarmy (plněné zelné listy). Zelí je vakuově balené pro zachování čerstvosti a kvality. Na fotografii je zelí servírováno spolu s klobásou na tradičním talíři.