Země původu: Bulharsko
Tradiční bulharská ljutenica Deroni 520g s hrubší strukturou, připravená z pečené papriky, lilku a rajčat. Ideální jako pomazánka nebo příloha.
Ajvar s pečenými paprikami
Hrubě mletá bulharská ljutenica bez konzervantů. Bohatá chuť pečené zeleniny, skvělá k pečivu, masu i grilované zelenině.
Jemný Baš Ajvar z pečených paprik a lilků. Tradiční makedonská receptura, 100% přírodní složení, ideální k pečivu i masu
Mírně pálivý Baš Ajvar s bohatou chutí pečených paprik a lilků. Tradiční makedonská receptura, ideální k pečivu, masu i sýrům.
Fasole batuta
Drag de România – Iahnie de Fasole de post
S paprikou
Gogosari in otet
Tocana de legume
Lilková zacusca
Pasírovaná rajčata
Nastavení