ARABSKÉ POTRAVINY / All Arabic specialities, Strana 6
Složení: 99,7 % plnotučné mléko, emulgátor (E322 (sója)). Obsahuje siřičitan. Může obsahovat stopy celeru.
Návod k přípravě: 250ml nápoje: smíchejte 3 čajové lžičky sušeného mléka a 225 ml odstáté vody .
Suché plnotučné mléko s přidanými vitamíny a minerály, které podporují zdravý růst a vývoj. Lze přidávat i do čaje a kávy nebo použít receptech a nápojích jako náhradu čerstvého mléka.
- Hmotnost: 650 g
- Výrobce Durra
- Složení: 94,5% červená paprika, 5,5% sůl
- Země původu: Egypt
Složení: Grilováné lilky 87,5 %, sezamový protlak (tahini) 11 %, sůl 1 %, kyselina E330 0,5 %. Babaghanuž je pokrm z lilku, který pochází z Levanty na Blízkém východě. Podává se polité olivovým olejem, jako předkrm nebo pomazánka. Země původu: Jordánsko
Složení: vařená cizrna 50%, voda, tahini sezamová pasta 16%, sůl, okyselovač E330, REGULÁTOR KYSELOSTI E500.
Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 3 dnů.
Země původu: Turecko. Složení: Fava fazole 55%, voda, sůl, kyselina citronova E330 0,05%,EDTA E385, antioxidanty: E300
fazole Fava jsou široce rozšířeným pokrmem na arabských stolech a jsou zvláště známé, protože byly známy již od dob faraonů. Lze je podávat jako hlavní jídlo se zeleninou a citronem nebo připravit jako druh salátu či předkrmu. Fava fazole mají četné výhody, protože jsou bohaté na bílkoviny, energii a vlákninu. Přispívají ke zlepšení zdraví mozku a srdce, mají komplexní účinek na celé tělo.