ARABSKÉ SPECIALITY

SLOŽENÍ: Černé olivy, sůl, kukuřičný olej, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, ztužovač: chlorid vápenatý Upozornění: Obsahuje pecky. Minimální trvanlivost do konce / Číslo šarže: Podívejte se na boční stranu obalu.

aromatizovaný černý čaj s bergamotovou příchutí. Tento kvalitní ceylonský čaj přináší intenzivní a osvěžující chuť, ideální pro každodenní vychutnání.


Složení: fava fazole 55%, voda 32,09%, sůl, 2%, okyselujícív látka: 0,05% E330, antioxidant: 0,05% E300, stabilizátor barvy EDTA E385 0,01%.
Původ: Egypt

TIP:✅ Ideální na přípravu Dubajské čokolády
Pistáciová pasta je nezbytným pomocníkem ve vaší kuchyni. Má lahodnou chuť a zářivě zelenou barvu, která dodá šmrnc každému dezertu. Skvěle chutná nejen v různých pokrmech, ale i samotná, přímo ze lžičky. Vyzkoušejte a objevte všechny jeho výhody.

TIP: VHODNÉ PRO PŘÍPRAVU VIRÁLNÍ DUBAJSKÉ ČOKOLÁDY :)
Tradiční jemné těsto používané k přípravě oblíbených blízkovýchodních dezertů. Toto těsto se vyrábí z tenkých vláken pšeničné mouky, která po upečení získávají křupavou texturu. Ideální je pro přípravu sladkých pokrmů s náplní z ořechů, sýrů nebo sladkých sirupů. Balení 400g je ideální pro domácí použití, ať už chcete ohromit hosty tradičním dezertem, nebo si jen dopřát něco výjimečného k odpolední kávě. Dopřejte si chuť Orientu přímo ve vaší kuchyni!
NUTNÉ SKLADOVÁNÍ V LEDNIČCE

Omáčka je ideální pro dochucení salátů, marinád a orientálních pokrmů. Má bohatou, sladko-kyselou chuť a dodává jídlu jedinečný nádech.

Granátová melasa Chtoura Garden je lahodný a koncentrovaný sirup z granátových jablek, ideální pro dochucení pokrmů a salátových dresinků. Dodává pokrmům intenzivní sladkokyselou chuť.

Složení : Cizrna 60%, voda 27,5%, tahini 10%, sůl 2%, kyselina citronová 0,5%. Alergeny: Sezam.
Země původu: Jordánsko

Složení: fava fazole 55%, voda 32,09%, sůl, 2%, okyselujícív látka: 0,05% E330, antioxidant: 0,05% E300, stabilizátor barvy EDTA E385 0,01%.
Původ: Turecko

Složení: Pečený lilek, sůl, okyselovadlo kyselina citrónová E330.
Zem. původu: Turecko
RECEPT MUTABLE: Ke 4 lžícím pečeného lilku přidejte 2 lžíce jogurtu a 2 lžíce tahini, 1 lžička česneku, 1 malá nakrájená cibulka, sůl, kmín a citrón podle chuti. Všechno dobře promícháme a podáváme s pitou.