- Hmotnost: 650 g
- Výrobce Durra
- Složení: 94,5% červená paprika, 5,5% sůl
- Země původu: Egypt
Složení: Grilováné lilky 87,5 %, sezamový protlak (tahini) 11 %, sůl 1 %, kyselina E330 0,5 %. Babaghanuž je pokrm z lilku, který pochází z Levanty na Blízkém východě. Podává se polité olivovým olejem, jako předkrm nebo pomazánka. Země původu: Jordánsko
Složení: vařená cizrna 50%, voda, tahini sezamová pasta 16%, sůl, okyselovač E330, REGULÁTOR KYSELOSTI E500.
Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 3 dnů.
Země původu: Turecko. Složení: Fava fazole 55%, voda, sůl, kyselina citronova E330 0,05%,EDTA E385, antioxidanty: E300
fazole Fava jsou široce rozšířeným pokrmem na arabských stolech a jsou zvláště známé, protože byly známy již od dob faraonů. Lze je podávat jako hlavní jídlo se zeleninou a citronem nebo připravit jako druh salátu či předkrmu. Fava fazole mají četné výhody, protože jsou bohaté na bílkoviny, energii a vlákninu. Přispívají ke zlepšení zdraví mozku a srdce, mají komplexní účinek na celé tělo.
Složení: Pečený lilek, sůl, okyselovadlo kyselina citrónová E330.
Zem. původu: Turecko
RECEPT MUTABLE: Ke 4 lžícím pečeného lilku přidejte 2 lžíce jogurtu a 2 lžíce tahini, 1 lžička česneku, 1 malá nakrájená cibulka, sůl, kmín a citrón podle chuti. Všechno dobře promícháme a podáváme s pitou.
Složení : Cizrna 60%, voda 27,5%, tahini 10%, sůl 2%, kyselina citronová 0,5%. Alergeny: Sezam.
Země původu: Jordánsko
Země původu: Jordánsko.
Složení: Cizrna 89 %, koriandr 2 %, cibule 4,5 %, kurkuma, (česnek, zázvor, římský kmín, Kurkuma, list petrželky), sůl 2,5 %, hydrogenuhličitan sodný 0,57 %.
Návod: Směs (200g) důkladně promícháme s 250 ml vody a necháme hodinu odpočinout. Poté použijeme strojek, který je v balíčku jako dárek, a vytvarujte na něm kuličky a ihned dáme smažit ve slunečnicovém oleji.
Foul - Damas 400 g ( فول مدمس داماس )
Země původu: Egypt. Složení: Fava fazole, voda, sůl, kyselina citronova E330 0,05%,EDTA E385, antioxidanty: E301
fazole Fava jsou široce rozšířeným pokrmem na arabských stolech a jsou zvláště známé, protože byly známy již od dob faraonů. Lze je podávat jako hlavní jídlo se zeleninou a citronem nebo připravit jako druh salátu či předkrmu. Fava fazole mají četné výhody, protože jsou bohaté na bílkoviny, energii a vlákninu. Přispívají ke zlepšení zdraví mozku a srdce, mají komplexní účinek na celé tělo.