SÝRY A MLÉČNÉ VÝROBKY
Nejprodávanější

Jameed je fermentovaný a sušený jogurt (často z ovčího nebo kravského mléka), který se tradičně používá jako základ pro omáčky a polévky na Blízkém východě, nejznámější je v jordánském národním jídle Mansaf. Tento produkt je tekutá, pasterizovaná forma jameedu, připravená k okamžitému použití.

Labneh je hustý smetanový sýr/jogurtový dip oblíbený v arabské kuchyni. Vyrábí se z jogurtu, který se nechá odkapat, takže získá krémovou konzistenci a jemně nakyslou chuť.
Použití:
-
jako pomazánka k čerstvému chlebu, pita chlebu nebo zelenině
-
jako dip s olivovým olejem a bylinkami
-
do sendvičů místo sýra či másla
-
součást meze stolů a orientálních předkrmů

Labneh je hustý smetanový sýr/jogurtový dip oblíbený v arabské kuchyni. Vyrábí se z jogurtu, který se nechá odkapat, takže získá krémovou konzistenci a jemně nakyslou chuť.Labneh je hustý smetanový sýr/jogurtový dip oblíbený v arabské kuchyni. Vyrábí se z jogurtu, který se nechá odkapat, takže získá krémovou konzistenci a jemně nakyslou chuť.
Použití:
jako pomazánka k čerstvému chlebu, pita chlebu nebo zelenině
jako dip s olivovým olejem a bylinkami
do sendvičů místo sýra či másla
součást meze stolů a orientálních předkrmů