ARABSKÉ POTRAVINY / All Arabic specialities
SLOŽENÍ: Černé olivy, sůl, kukuřičný olej, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, ztužovač: chlorid vápenatý Upozornění: Obsahuje pecky. Minimální trvanlivost do konce / Číslo šarže: Podívejte se na boční stranu obalu.
Složení: fava fazole 65,8%, voda 32,09%, sůl, 2%, okyselujícív látka: 0,05% E330, antioxidant: 0,05% E300, stabilizátor barvy EDTA E385 0,01%.
Původ: Jordánsko
Země původu: Turecko. Složení: Fava fazole 55%, tahini, voda, sůl, kyselina citronova E330 0,05%,EDTA E385, antioxidanty: E300
fazole Fava jsou široce rozšířeným pokrmem na arabských stolech a jsou zvláště známé, protože byly známy již od dob faraonů. Lze je podávat jako hlavní jídlo se zeleninou a citronem nebo připravit jako druh salátu či předkrmu. Fava fazole mají četné výhody, protože jsou bohaté na bílkoviny, energii a vlákninu. Přispívají ke zlepšení zdraví mozku a srdce, mají komplexní účinek na celé tělo.
Složení: rostlinný olej (palmový olej, palmová frakce MID, sója, olej), přírodní máslová příchuť, beta karoten (E160a).